Book-Central

A könyvek lehetőségek. Menekülési utak. Választást kínálnak, amikor nincs választásod.
Mindegyik otthont nyújthat egy otthontalan elmének.

Üdv

Üdv BOOK-CENTRAL világában!

Az oldal nem más miatt jött létre minthogy imádom a könyveket és ezt szeretném megosztani másokkal is. Elsődlegesen minden elolvasott könyvről tervezek egy kritikát írni, vagy legalábbis a véleményemet. Az oldallal természetesen a legnagyobb célom, hogy minden embert olvasásra ösztönözzek még akkor is, ha az eddig nem olvasott vagy csak ritkán. Mivel a könyveket megveszem és nem letöltöm így véleményt csak azokról fogok és tudok nyílvánítani, de igyekszek minél több könyv birtokosa lenni.

Ha van bármilyen véleményed, kérlek ne félj megosztani azt velem vagy a chaten vagy a bejegyzések alatti komment részen! :)

HOME

 
Nyereményjáték
Lezárt szavazások
 
chat 
Most

A sötétség városa / Elizabeth Richards

A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra készen várják az újabb összecsapást. 
Ebben a kiélezett helyzetben Natalie Buchanannal és Ash Fisherrel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy kormánytisztviselő lánya. Apját megölte egy Haragvó sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges ezek után, hogy belezúgott Ashbe, ebbe a sötétfajzat félvér fiúba? Érzései felkavarják, minden szívdobbanása ellent mond annak, amiben addig hitt. Ez a féktelen szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között. 
A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek, elvágyik saját vérei közé, a Határfal túloldalára. S bár hamar rájön, hogy Natalie a "vértársa", meg kell küzdenie a külvilággal és önmagával.

 
szereplők
Kisebb problémám adódott a kóddal szóval egyenlőre képek nélkül, de itt van mindenki :3 Hamarosan megcsinálom.
 
 
info
2016. 07. 13. Nyitás
Laura Szerkesztő
Könyvek Téma
Linda CSS

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.02.02. 19:27
2017.01.24. 23:12
2017.01.14. 19:02
2017.01.08. 13:00
2017.01.02. 13:54
Friss hozzászólások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bookblog

Könyv vélemény: KYLIE SCOTT - TAKTUS 1 - LICK

2016.12.26. 19:14, Laura
sok a spoiler benne c:

Sziasztook!

Valahogy ennél a könyvnél semmi józan dolgot nem írtam annyira a hatása alatt vagyok, de mindenképp meg szerettem volna veletek osztani ezt az imádatomat. Lehet kicsit túl dícsértem, de É így érzek ezzel a könyvvel kapcsolatban. Ha nektek más a véleményetek róla mindenképpen osszátok meg velem, hogy szerintetek mi az ami nem volt jó benne. c: Néhány dolgot lehet, hogy lespoilereztem benne szóval aki nem olvasta még el az lehetőleg ne tegye :D

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte 

Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide! 

Szerintem el sem tudjátok képzelni, hogy mennyire nem akartam, hogy ennek a könyvnek vége legyen. A szereplők és az alap koncepció annyira magával ragadott, hogy ha lehet ilyet mondani teljes mértékben beleszerettem ebbe a könyvbe. Ahogy olvastam a történetet zavarba jöttem, izgultam, és soha nem akartam, hogy a sorok elfogyjanak. A szereplők felépítése számomra majdnem teljesen tökéletes volt. Az elején teljesen ismeretlenek és a gondolkodásuk érthetetlen de a történet haladtával teljesen megértettem őket és valamilyen szinten még az én józan kis paraszti eszecskémmel és szívemmel is át tudtam venni az érzéseiket. Nem a világ leg elgondolkodtatóbb története és nem biztos, hogy kifejezetten érzelemfejlesztésre való, de imádni való.

Őszinte leszek sokáig csak köröztem a könyv körül, mint aki azt sem tudja, hogy mit szeretne. Már nagyon régen megvettem, nagyjából akkor amikor kijött, de mindig csak átsiklottam felette. Ah van másik, ah most inkább nem. Talán az okozta a legnagyobb problémát, hogy nem vártam tőle semmit. Csak nézegettem, a borítója csodálatos, a történet pedig a hátulján annyira nem fogott meg. Gondoltam tök király, részegen hozzáment aztán valahogy úgy tudtam elképzelni a sztorit, mint a Még a Jackpot el nem választ. Azt hiszem ez volt a film címe, kövezzetek meg ha nem.

Nagyjából egyébként most így belegondolva tényleg valami hasonló volt annyi különbséggel, hogy a gyönyörű testű, arcú, kinézetű, csodás zenei tudással megáldott főszereplőnk már az elején érezhetően teljesen odáig volt a mezei lányért, akiben először semmi különleges nem volt. Tulajdonképpen magába a könyvbe akkor kezdtem el beleszeretni amikor annak ellenére, hogy David egy híres zenekar tagja és milliomos, látszólag csodás élete van és rengeteg rajongója van, Ev el akart tőle válni. Részegen házasodtak össze, azt sem tudta, hogy ki ez a srác és csak egyszerűen meg akart szabadulni tőle. Itt elkezdtem kedvelni Ev karakterét ugyanis teljesen emberire alkotta meg az írónő. Nem az volt a szempont, hogy ha elválnak vagy ha együtt maradnak akkor a hírnév és a pénz teljesen elragadtatja a lányt. Tetszett az is, hogy amikor az ügyvédek letámadták Evet akkor a gyűrűt hozzájuk vágta és közölte velük, hogy neki pénz nem kell, sem semmi más, csak egyszerűen el akar válni. Annyira hihető egyébként. Mármint komolyan. Én, ha a helyébe lettem volna teljesen ugyan ezt csináltam volna. Egyszerűen, akinek van józan esze az így is tett volna.

Tegyük hozzá David nem kifejezetten gondolta úgy, hogy a válás megoldás lenne. Evben látta azt az életet, ami neki sosem jutott. A szabadságot, a sima hétköznapi boldog életet. Kiskora óta zenél, koncertekre jár, az élete semmi másról nem szólt soha csak a hírnévről és a pénzről.

A karakterek jellemfejlődését élvezet volt olvasni. Az egyetlen negatívuma ennek a könyvnek talán az, hogy nekem egy kicsit túl gyors volt. Mármint most is belepirulok ha visszagondolok egy-egy jelenetre, de most itt egyáltalán nem a szexualitásra gondolok.

Az érzelmekre. Annyira imádták és élvezték egymást, hogy már nagyon korán a szeretlek és imádlak szavakkal dobálóztak. Lehet, hogy csak én vagyok maradi, de nekem ez korai volt, szerintem ezek a kijelentések nagyon elhamarkodottak voltak és néhány jelenetben kezdtem úgy érezni, hogy már nem is eldönthető, hogy a testi vágyak miatt vannak ennyire oda egymásért vagy azért pirultam bele minden egyes szexuális jelenetbe mert szerették egymást és ez még izgatóbbá tette a dolgot. Na most ez nem kell félreérteni. Maga a könyv nem a szexről szól, de vannak benne kifejezetten pikáns jelenetek.

 

-        Hagytad, hogy beléd élvezzek, de azt nem, hogy a kezedet megfogjam? – suttogta, és végtelenül szomorúnak láttam az arcát az elhaladó kocsik és utcai lámpák fényében.

A könyv humora nagyon jó, pont elég és nem túl erőltetett. Kellemesen keveredik a fájdalommal és a bizonytalansággal.

Ha pontosan meg kellene határozni, hogy mi az amiért annyira odavagyok ezért a könyvért nem tudnám megmondani igazból. Mindenért. A szereplőkért, még a mellékszereplők is zseniálisak voltak!

Nézegettem, hogy a Taktus többi része miről szól és szomorúan láttam, hogy Mal a második rész főszereplője és Jimmy a 3. rész főszereplője. Mal karakterével semmi problémám nincs, de Jimmy tipikusan az a karakter, akit utálnivalónak alkottak meg és komolyan rettentően ellenszenves is. Mindenesetre meg fogom őket venni és el fogom őket olvasni.

Értékelés:

10/10

Elfogult vagyok ezzel a könyvel és most nem a józan eszem győz hanem az, hogy mennyire imádom a könyv minden sorát. Aki teheti vegye meg és olvassa el mert nem fogja megbánni. Ma végeztem ezzel a könyvvel, de már nincs is nálam hiszen munkatársam meglátta és le is csapott rá. Tegyetek Ti is így! :D A történet azt a picike tényt leszámítva, hogy David híres teljesen átélhető. Ha ettől eltekintünk és csak a vágyakra koncentrálunk egy annyira hétköznapi és valós sztorit kapunk ami teljesen magával ragad. 

Még nincs hozzászólás.
 

Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!