Book-Central

A könyvek lehetőségek. Menekülési utak. Választást kínálnak, amikor nincs választásod.
Mindegyik otthont nyújthat egy otthontalan elmének.

Üdv

Üdv BOOK-CENTRAL világában!

Az oldal nem más miatt jött létre minthogy imádom a könyveket és ezt szeretném megosztani másokkal is. Elsődlegesen minden elolvasott könyvről tervezek egy kritikát írni, vagy legalábbis a véleményemet. Az oldallal természetesen a legnagyobb célom, hogy minden embert olvasásra ösztönözzek még akkor is, ha az eddig nem olvasott vagy csak ritkán. Mivel a könyveket megveszem és nem letöltöm így véleményt csak azokról fogok és tudok nyílvánítani, de igyekszek minél több könyv birtokosa lenni.

Ha van bármilyen véleményed, kérlek ne félj megosztani azt velem vagy a chaten vagy a bejegyzések alatti komment részen! :)

HOME

 
Nyereményjáték
Lezárt szavazások
 
chat 
Most

A sötétség városa / Elizabeth Richards

A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra készen várják az újabb összecsapást. 
Ebben a kiélezett helyzetben Natalie Buchanannal és Ash Fisherrel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy kormánytisztviselő lánya. Apját megölte egy Haragvó sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges ezek után, hogy belezúgott Ashbe, ebbe a sötétfajzat félvér fiúba? Érzései felkavarják, minden szívdobbanása ellent mond annak, amiben addig hitt. Ez a féktelen szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között. 
A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek, elvágyik saját vérei közé, a Határfal túloldalára. S bár hamar rájön, hogy Natalie a "vértársa", meg kell küzdenie a külvilággal és önmagával.

 
szereplők
Kisebb problémám adódott a kóddal szóval egyenlőre képek nélkül, de itt van mindenki :3 Hamarosan megcsinálom.
 
 
info
2016. 07. 13. Nyitás
Laura Szerkesztő
Könyvek Téma
Linda CSS

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.02.02. 19:27
2017.01.24. 23:12
2017.01.14. 19:02
2017.01.08. 13:00
2017.01.02. 13:54
Friss hozzászólások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bookblog

NYEREMÉNYJÁTÉK

2017.01.08. 13:00, Laura

Nyereményjáték

 

Sziasztook!

Végre elérkezett az idő, hogy rendezzek egynyereményjátékot. Sokat gondolkoztam azon, hogy lesz-e ennek értelme, de úgy gondolom, hogy nem kell itt semmiféle értelmet keresni. Elérkezett az Új Év, kezdjünk tiszta lappal mindent és szerezzünk örömet valakinek! :D

Mint már egy jó pár napja itt emlegetgetem az oldalon, hogy a nyeremény természetesen egy könyv lesz, de nem is akár milyen könyv! De erről majd még később szót ejtek.

A játék menete:

Az elmúlt időszakban kezdenek azért elfogyogatni az olvasásra váró könyveim, de a legnagyobb problémám az, hogy kevés az a könyv amiért meg is őrültem. A Lick volt az a könyv, amit legutoljára olvastam és hú majdnem minden egyes soráért meg voltam bolondulva. Na de ez igazából teljesen lényegtelen számotokra, számomra annyira nem. :D

Ha szeretnél egy könyvet ajándékba magadnak vagy egy családtagodnak semmi mást nem kell tenned mint, hogy itt kommentben vagy akár e-mailen keresztül ajánlj nekem egy könyvet. Annyit kérek mindenkitől, hogy jól gondolja meg, hogy milyen könyvet ajánl mert lehet a későbbiekben ennek még lehet valamilyen hatása. Írd le nekem a kedvenc könyved, azt amiért totál oda meg vissza vagy és írj róla nekem egy pár soros véleményt, hogy mi az, ami a leginkább megfogott téged benne! Pár sor alatt természetesen legalább egy 3 mondatot értek! (Szerintem a kedvenc könyvéről 3 mondatot mindenki össze tud írni!)

Írhattok nekem több ajánlást is ha szeretnétek, de ez nem ad több esélyt a nyerésre jelenleg.

Az ajánlások beküldésének legkésőbbi időpontja: 2017.01.30

A rá következő napon minden beérkezett nevet összesítek és elolvasom az ajánlásaitokat. Magát a sorsolást február 2-án fogom megtartani. Azért, hogy ne legyen kavarodás és vita, videó formájában fogom feltölteni vágatlanul. (amúgy is csak a movie makerhez értek, de ahhoz is elég bénán szóval nem mintha menne máshogy)

Amit feltétlenül meg kell adnod a jelentkezéshez:

Név:
E-mail: FIGYELEM! Olyan e-mailt adjatok meg nekem, amit biztosan figyelni fogtok mert ezen keresztül fogom felvenni a kapcsolatot a nyertessel. Ha nem tudom elérni max. 2 napon belül indokolatlanul abban az esetben új sorsolást fogok tartani!
Kedvenc könyved:
Kedvenc szereplőd: (kivéve, ha életrajzi)
Ajánlás: írjatok legalább egy 3 mondatot!

Nyereményért kattintsatok a teljes hírre!

És akkor tulajdonképpen már csak egy dolog maradt hátra, az amire mindenki kíváncsi az maga az amit nyerhettek ha velem játszotok.

A nyeremény

Keri Smith – Nyírd ki ezt a naplót Mindenhol!

4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.02.02. 19:40
bookcentral

Szoasztok!

Köszönöm szépen, hogy játszottatok velem! A nyertes megvan, sajnos egy kicsit eltértem a sorsolási módtól, remélem nem bánjátok:/

Remélem legközelebb is játszotok velem!

Idézet
2017.01.22. 14:56
Limonadee

Név: Limonadee (step-by.step.gp)
E-mail: ballanikolett17@gmail.com
Kedvenc könyved: Halhatatlanok sorozat
Kedvenc szereplőd: Ever
Ajánlás: Először is remélem, hogy nem gond, hogy egy sorozatot mondok. Leginkább azért, mert az első két kötete annyira nem jó (illetve dehogynem, de sok minden van benne, ami eléggé rávnné az embert, hogy ne olvassa tovább, főleg igaz ez a második kötetre), utána viszont mintha kicserélték volna és egyre inkább fejlődik, különösen mikor elérjük a hatodik kötetet.

No de hogy miért is ajánlom? Mert megváltoztatta az életemet. Ha az ember észreveszi benne azokat a dolgokat, amik miatt megirta az irónő és nem csak úgy olvassa, hogy juj, na mi fo történni - mert bár úgy is izgalmas, de nem csak erről szól. Kinyitja az ember szemét. RÁjössz olyan dolgokra - főleg a harmadik kötettől - ami miatt megérted a létezést, az életet, hogy miért is jó élni, és hogy folyamatosan tenni kell a sikerért. 

Köszönöm a lehetőséget :)

Idézet
2017.01.14. 13:28
Ági

Szia. Tegnap már megírtam egy bejegyzést de a sok gondolkodás miatt inaktívvá vált az oldal ezért mégegyszer megpróbálom és leírom a véleményemet a kedvenc könyvemről, ezáltal szeretnék a játékra is jelentkezni.

Nevem: Ági

Oldalam: www.amazing-blakelively.gportal.hu

Kedvenc Könyvem: Agatha Christie Tíz Kicsi Néger

Kedvenc szereplőm: Mind a 10 karakter nagyszerű és igazi egyéniség ezért nehéz választani de ha muszáj akkor Wargrave bírót mondanám, akinek a "halála" a kedvencem volt és a későbbiekben, a végkifejletben is nagy szerepe van, hatalas fordulat a könyv végén.

Ajánló: Úgy gondolom ezt a könyvet senkinek sem kell bemutatni, mert mindenki ismeri vagy csak hallott róla. Agatha Christie legnépszerűbb és legolvasottabb műve a Tíz Kicsi Néger amely egy szigeten játszódik távol a külvilágtól. 10 ember titokatos meghívót kap egy régi ismerőstől, aki természetesen nem jelenik meg a vacsorán, később pedig már rájönnek hogy valaki olcsó tréfát űz velük. Ha belegondolunk már a helyzet is tragikus, hogy körülöttünk szépen sorban halnak meg az emberek és csak arra várunk, hogy éppen mi mikor kerülünk sorra eléggé rémisztő. A nélkül, hogy Spoilereznék elmondanám, hogy a 10 ember nem véletlenül került a szigetre, hiszen a sorsunk elől nem menekülhetünk. A sok cselekmény szál, a szereplők jelen helyzete és a múltbéli tetteik megismerése elég összetet volt , így azoknak ajánlanám, akik szeretik ezt a fajta műfajt, kicsit beleélik magukat a helyzetbe és átélik mit is akar mondani nekünk az író. Tetszett, hogy itt a cselekményben nem találkozunk Poirotal csak a végén az eset megoldásánál és narrálásánál van jelen, ezért is különleges ez a köyv a többitől. A dal, ami pedig a szobák falán is díszeleg, nagyon ötletes, rímes és legfőképpen találó, mert pontosan ez lesz a végkifejlet minden személynél. Már csak egy igazán ütős film adaptációra lenne szükség a könyvből, a verset belinkelem mert imádom. 

Tíz kicsi néger éhes lett egyszer; s vacsorázni ment,
Egyik rosszul nyelt, megfulladt, s megmaradt kilenc.

Kilenc kicsi néger későn feküdt le, s rosszat álmodott,
Egy el is aludt másnap, s nem maradt, csak nyolc.

Nyolc kicsi néger sétára ment egy szép kis szigeten,
Egy ott is maradt örökre, s így lettek heten.

Hét kicsi néger tűzifát aprít, gyújtóst hasogat,
Egyik magát vágta ketté, s már csak hat maradt.

Hat kicsi néger játszadozik a kaptárok között,
Egyet megcsíp egy kis méh, és nem marad, csak öt.

Öt kicsi néger tanulgatja a törvény betűjét,
Egyik bíró lesz a végé

Idézet
2017.01.10. 21:35
Anda

Név: Anda
E-mail: anda121313@gmail.com
Oldalam: link
Kedvenc könyved: Brittainy C. Cherry - Lebegés
Kedvenc szereplőd: Tristan
Ajánlás: Ugy gondolom akkor frissen elolvasva írtam meg ehez a könyvhöz a könyv ajnánlót ennél jobban nem tudom leírni mint akkor frissen milyen hatással volt rám. Itt elolvashatod (link)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!