Book-Central

A könyvek lehetőségek. Menekülési utak. Választást kínálnak, amikor nincs választásod.
Mindegyik otthont nyújthat egy otthontalan elmének.

Üdv

Üdv BOOK-CENTRAL világában!

Az oldal nem más miatt jött létre minthogy imádom a könyveket és ezt szeretném megosztani másokkal is. Elsődlegesen minden elolvasott könyvről tervezek egy kritikát írni, vagy legalábbis a véleményemet. Az oldallal természetesen a legnagyobb célom, hogy minden embert olvasásra ösztönözzek még akkor is, ha az eddig nem olvasott vagy csak ritkán. Mivel a könyveket megveszem és nem letöltöm így véleményt csak azokról fogok és tudok nyílvánítani, de igyekszek minél több könyv birtokosa lenni.

Ha van bármilyen véleményed, kérlek ne félj megosztani azt velem vagy a chaten vagy a bejegyzések alatti komment részen! :)

HOME

 
Nyereményjáték
Lezárt szavazások
 
chat 
Most

A sötétség városa / Elizabeth Richards

A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra készen várják az újabb összecsapást. 
Ebben a kiélezett helyzetben Natalie Buchanannal és Ash Fisherrel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy kormánytisztviselő lánya. Apját megölte egy Haragvó sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges ezek után, hogy belezúgott Ashbe, ebbe a sötétfajzat félvér fiúba? Érzései felkavarják, minden szívdobbanása ellent mond annak, amiben addig hitt. Ez a féktelen szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között. 
A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek, elvágyik saját vérei közé, a Határfal túloldalára. S bár hamar rájön, hogy Natalie a "vértársa", meg kell küzdenie a külvilággal és önmagával.

 
szereplők
Kisebb problémám adódott a kóddal szóval egyenlőre képek nélkül, de itt van mindenki :3 Hamarosan megcsinálom.
 
 
info
2016. 07. 13. Nyitás
Laura Szerkesztő
Könyvek Téma
Linda CSS

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.02.02. 19:27
2017.01.24. 23:12
2017.01.14. 19:02
2017.01.08. 13:00
2017.01.02. 13:54
Friss hozzászólások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyereményjáték

A JÁTÉK MENETE:

Az elmúlt időszakban kezdenek azért elfogyogatni az olvasásra váró könyveim, de a legnagyobb problémám az, hogy kevés az a könyv amiért meg is őrültem. A Lick volt az a könyv, amit legutoljára olvastam és hú majdnem minden egyes soráért meg voltam bolondulva. Na de ez igazából teljesen lényegtelen számotokra, számomra annyira nem. :D

Ha szeretnél egy könyvet ajándékba magadnak vagy egy családtagodnak semmi mást nem kell tenned mint, hogy itt kommentben vagy akár e-mailen keresztül ajánlj nekem egy könyvet. Annyit kérek mindenkitől, hogy jól gondolja meg, hogy milyen könyvet ajánl mert lehet a későbbiekben ennek még lehet valamilyen hatása. Írd le nekem a kedvenc könyved, azt amiért totál oda meg vissza vagy és írj róla nekem egy pár soros véleményt, hogy mi az, ami a leginkább megfogott téged benne! Pár sor alatt természetesen legalább egy 3 mondatot értek! (Szerintem a kedvenc könyvéről 3 mondatot mindenki össze tud írni!)

Írhattok nekem több ajánlást is ha szeretnétek, de ez nem ad több esélyt a nyerésre jelenleg.

Az ajánlások beküldésének legkésőbbi időpontja: 2017.01.30

A rá következő napon minden beérkezett nevet összesítek és elolvasom az ajánlásaitokat. Magát a sorsolást február 2-án fogom megtartani. Azért, hogy ne legyen kavarodás és vita, videó formájában fogom feltölteni vágatlanul. (amúgy is csak a movie makerhez értek, de ahhoz is elég bénán szóval nem mintha menne máshogy)

AMIT FELTÉTLENÜL MEG KELL ADNOD A JELENTKEZÉSHEZ:

Név:
E-mail: FIGYELEM! Olyan e-mailt adjatok meg nekem, amit biztosan figyelni fogtok mert ezen keresztül fogom felvenni a kapcsolatot a nyertessel. Ha nem tudom elérni max. 2 napon belül indokolatlanul abban az esetben új sorsolást fogok tartani!
Kedvenc könyved:
Kedvenc szereplőd: (kivéve, ha életrajzi)
Ajánlás: írjatok legalább egy 3 mondatot!

Nyereményért kattintsatok a teljes hírre!

És akkor tulajdonképpen már csak egy dolog maradt hátra, az amire mindenki kíváncsi az maga az amit nyerhettek ha velem játszotok.

A NYEREMÉNY

Keri Smith – Nyírd ki ezt a naplót Mindenhol!

 

 

Te mennyire vagy képben a kódolásban? Tudod, mire jó a td.modtitle? Akkor írd meg nekünk! =)    *****    Ujjé! Játszóház nyílt a Mesetárban! Kicsik és nagyok, gyertek, készítsetek tojástartókat és repülõ nyuszikat húsvétra!    *****    Blog tabuk nélkül.Vigyázat, sok(K) lehet,ez itt nem egy mainstream cukormázas valami:)Folytatásos sztori,furcsa írások..    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    Meg van írva a csillagokban    *****    ketkes.com    *****    húsvéti receptek, ételek, sütemények    *****    Húsvéti receptek    *****    LUCY HALE MAGYARORSZÁG - ISMERD MEG A HAZUG CSAJOK TÁRSASÁGÁNAK FÕSZEREPLÕJÉT, ARIÁT - LUCY HALE MAGYARORSZÁG    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    NaNoWriMo - avagy hogyan írok meg 1 hónap alatt 1 könyvet? Nézz be, és megtudod! :) Még sok más írásom is vár! :)    *****    Leighton Meester - Tudj meg te is mindent a Gossip Girl sikeres színésznõjérõl - Leighton Meester - Interjúk - Cikkek -    *****    Aktív szerepjáték várja folyamatosan az érdeklõdõket! SZEREPJÁTÉK!    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    Élõ asztrológiai tanácsadás a SKYPE-on, BECSÜLET KASSZÁS alapon. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    "Kedves naplóm... a mai nap más lesz. Ma van az a nap, amikor újra élni fogok." Elena    *****    "- Kell lennie valaminek, amit nem vettünk észre. - Nem. Katherine gyõzött. Hosszú játékot játszott és végül nyert."    *****    "You are my always. And i just want the chance to be yours" A Zöld Íjász imádott álompárja! Ha te is imádod õket katt!    *****    NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!    *****    NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!